Изберете продукти

Разгледајте ја нашата понуда и изберете производи.

Додадете во кошничка

Избраните производи додајте ги во вашата кошничка.

Нарачајте

Пополнете ги информациите за вашата нарачка и платете.

Совети / Обуки

Добивате сеопфатни совети за користење на нашите производи.

Beautytools

Beautytools - партнери
на вашиот салон за убавина

Во вашите салони на клиентите пружете им искуство и услуга што нема да го заборават. Beautytools ја нуди најквалитетната и најефикасна опрема и алатки за салони за убавина на нашиот пазар. 

Staleks Company

Staleks - најголемиот
производител на алатки за
убавина во светот!

Инструментите на Staleks Pro нудат голема разновидност на форми, тип и големини, така што професионалците за убавина можат да ја изберат вистинската алатка за да ја направат работата квалитетна, лесна и пријатна.
lattest news

Најнови објави